De experts in lekdetectie Izegem

De Gele Wagen, een specialist op het gebied van lekdetectie Izegem, is uw garantie voor een snelle en kwalitatieve interventie. Wij sporen lekken op in water- en gasleidingen en doen dat gebruikelijk zonder enige breekwerken te moeten uitvoeren.

Lekken opsporen is voor ons een kwestie van service en flexibiliteit. Iets wat zowel verzekeringsmaatschappijen, experts, aannemers, installateurs, bedrijven, ziekenhuizen, syndici, architecten als particulieren kunnen appreciëren.

Lekdetectie Izegem – met warmtebeeldcamera’s en andere technieken

Waterlekken zijn vaak niet met het blote oog te zien. De Gele Wagen kan ze voor u snel en nauwkeurig zichtbaar maken door middel van een aantal innovatieve technieken. Dankzij een snelle en efficiënte interventie van De Gele Wagen kunt u meer waterverlies en oplopende schade vermijden.

Lekdetectie Izegem – met gasdetectoren

Zelfs kleine lekken in aardgasleidingen kunnen gevaarlijk zijn. Als het ontsnappende gas niet weg kan, kan het zich opstapelen en een explosieve atmosfeer doen ontstaan. De Gele Wagen heeft precisieapparatuur om vast te stellen of er al dan niet een lek is op een installatie en om deze dan ook zo goed mogelijk te lokaliseren.

U kunt op ons rekenen voor de volgende regio’s:

Roeselare, Izegem, Ingelmunster, Kortrijk, Lichtervelde, Tielt, Torhout, Menen, Ieper, Diksmuide

Lekdetectie Roeselare Lekdetectie Izegem Lekdetectie Ingelmunster Lekdetectie Kortrijk Lekdetectie Lichtervelde Lekdetectie Tielt Lekdetectie Torhout Lekdetectie Menen Lekdetectie Ieper Lekdetectie Diksmuide Lekdetectie Leffinge
Menu